Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

1. SIKKERHED VED HANDEL PÅ INTERNETTET: Kære kunde, vi kunne skrive side op og side ned om sikkerhed ved handel på internettet. Vi finder det mere rigtigt at henvise til en af de instanser som konstant overvåger os - nemlig til "Forbrugerombudsmandens hjemmeside om e-handel". Hjemmesiden gennemgår på systematisk vis hvorledes du som kunde sikrer dig bedst muligt mod misbrug. Er du derfor ikke tryg ved at handle på internettet - så klik ind på net-tjek.dk og se hvorfor din frygt er ubegrundet. Du kan også få en omfattende forklaring af PBS' regler og betingelser ved at besøge Nets.eu

 

2. REKLAMATIONSRET: Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Hedensted Gymnastikforening. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Er der yderligere reklamationsret eller garanti vil det fremgå særskilt af fakturaen.

 

3. ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN: Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Hedensted Gymnastikforening inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangler i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af ekspeditionstiden grundet fejlsøgning. Varer der ikke indgår under reklamationsretten, og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret, og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Hedensted Gymnastikforening´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

 

4. TILBAGESENDTE VARER, SOM IKKE INDEHOLDER FEJL: Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til Hedensted Gymnastikforening, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke kan konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr. Testgebyret er DKK 562,50 pr. time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tids forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer der ikke indgår under reklamationsretten, og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret, og der vil blive opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

 

5. FORSVARLIG RETURNERING: Alle produkter, der returneres til Hedensted Gymnastikforening, skal være forsvarligt indpakket. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af dine rettigheder.

 

6. DE 14 DAGES FORTRYDELSESRET: I forbrugerkøb, hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet, har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage, tilbagebetaler vi varens pris. For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postdanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen. Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Hedensted Gymnastikforening ud fra en mulig salgsværdi. Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i ORIGINAL EMBALLAGE, idet manglende emballage oftest medfører en forringelse af salgsværdien, hvorfor De vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler dig som kunde.

Send aldrig noget retur, uden du har kontaktet os først!

Genbestil aldrig din vare før du har kontaktet os.

 

7. SÅDAN RETURNERER DU VAREN: Du kan modtage varen fra postvæsenet, og efterfølgende inden 14 dage returnere varen til Hedensted Gymnastikforening. I denne sammenhæng beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Hedensted Gymnastikforening.

 

    Adressen er:

    Hedensted Gymnastikforening

    Tangevej 8

    8722 Hedensted 

      

Mærk pakken "RMA: (Dit ordrenummer)" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Hedensted Gymnastikforening. Beløbet returneres ved tilbageførelse til det brugte kreditkort eller konto overførsel udstedt til personen, som fremgår af købsfakturaen. Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Hedensted Gymnastikforening anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Hedensted Gymnastikforening. Yderligere har du som kunde mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Hedensted Gymnastikforening.

Bemærk at vi IKKE modtager pakker sendt pr. efterkrav, samt pakker sendt til en pakke eller uden omdeling! 

 

8. ER DU I TVIVL: Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Hedensted Gymnastikforening, at du retter henvendelse til hgf@hedenstedgf.dk. Vi vil så forsøge at hjælpe dig på bedst mulig vis.

 

9. Fortrolighedspolitik: Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov.

 

10. Betaling: Forretningen modtager Dankort, VISA og MasterCard. Der pålægges ved VISA og MasterCard 1,45% ved Dansk udstedte kort, og 2,75% ved udenlandsk udstedte kort. Der kan desuden betales kontant ved afhentning. Beløbet hæves når varen afsendes.

 

11. Den Europæriske Klageinstans: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

12. Levering: Lagervarer leveres ved ordreafgivelse. Varer der ikke er på lager leveres indenfor 2-3 uger. Varer udleveres i hallen.